依幾日我真係嬲到不得了,以前好心將個IPAD密碼話俾老公知,等佢自己時都可以用IPAD,點知我返到屋企,居然改咗密碼我唔知!

當初為咗唔俾佢哋係咁用IPAD打機,我才出此下策,點知,依家反被人咁對我!算!唔係我的嘢,但我覺得唔被尊重!

依幾日令我感受好多,之前都有評論過當年為何UNTIE會狠心留底兩個小朋友自己走咗去,依家我明啦!嗰個不被重視及尊重的感覺,好似自己係屋企都是可有可無的!佢就成日就哂兩個小朋友,討好佢哋為咗讓佢哋鐘意自己,我就為咗要小朋友健立良好的生活而訓練佢哋,咁小朋友鐘意邊個吖?咁處處就佢哋嗰個囉!如有一日我離開咗,唔會有人會想起我的!

為咗阿仔,我不知同佢吵過幾多次,點解可以咁食古不化!唉!現代科技帶來家庭問題!

創作者介紹
創作者 suklaic 的頭像
suklaic

港楊回憶,樂趣無窮!

suklaic 發表在 痞客邦 留言(1) 人氣()


留言列表 (1)

發表留言
  • 俴 誏 ? 闚
  • 說她下後公在個點一自工,時當你時還,這真,全中好著個想不

    免☉費~線上◎看♂ goo.gl/SbIKlX